Vad fort det har gått!

Ja det har det verkligen gjort, hela helgen har bara rusat fram. Känner mig trött men har ingen ro i kroppen att gå lägga mig, mycket vanligt när man jobbat kvällen. Men ska inte jobba i morgon fast ska ju upp ganska tidigt ändå.
Nej nu ska jag nog lägga mig och läsa en ny bok jag har köpt, Henning Mannkels "Den orolige mannen". Blev ett väldigt litet inlägg nu, men bättre än inget!! Sov så gott!
 

Segmört

Precis vaknat! Jo det är sant. Var jättetrött verkligen. Ska jobba i eftermiddag, men börjar inte föränn 15. Typiskt mig och sova bort hela förmiddagen! Skulle varit duktig och gått på en långpromenad istället, men icke. Denna vecka som kommer ska jag jobba; tis,tors,fre,och sön. Väldigt nöjd att jag fick lite turer!! På lördag ska jag till Daniel på kalas. Han fyller år den 7:e, men passade bättre att ta det på helgen. Undrar vad man ska köpa?! Kommer nog på något bra! Nu måste jag hoppa ur pyamsen och fräscha till frillan lite!

Hemma en sväng

Har precis kommit hem från första passet av min jobbdag. Fick stanna lite längre. Trött!! Ska gå och lägga mig snart. Får vila i alla fall nån timme.
Igår blev det ingen blogg. Jag skulle egentligen på kvällen ut och äta med en kompis, men blev inget. Men var i stan och shoppade!! Lite smått och gott blev det! Men vill shoppa mer! Får ta mig en sväng till veckan.
Känner mig lite ledsen för det med piercingen, ville så gärna ha den kvar. Den gick verkligen inte in i näsan igen. Men får ta och göra en ny. Sitter och lyssnar på Sarah Dawn finers nya album. Jädrar vad duktig hon är!
Nej nu ska jag slappa. Skriver senare ikväll.

Bra start på morgonen..........

Vaknade för en timme sen. Hade ont i piercingen, gick upp och ställde mig framför spegeln. Shit! Den hade åkte ur en bra bit, ändå hade jag plåster. Tänkte; jaha bara att ta in den igen. Icke, gick inte. Helt tvärstopp. Och ont gjorde det så tårarna sprutade. Hur jag än förskökte gick det inte. Så antagligen hade det läkt längre in i näsan. Fick plocka ur den. TRÅKIGT! Jag var så nöjd och stolt. Men jag tänker inte ge mig! Det ska bli ett i andra näsvingen! Fast inte riktigt än..
När jag stod där och grejjade med detta så hörde jag konstigt ljud utifrån, "shit inbrott" var den första tanken. Några hus längre ner på gatan har de tydligen snott en kopparkittel. Tittade ut, då var det två katter som fajtades. Skrek och hade sig.

Ska strax iväg till jobbet, ska åka med en arbetskompis. Jag har delad tur idag, när man har det brukar man vanligtvis gå till 13 första turen, men då vi går en man kort idag, måste jag stanna till 14. Så nu på morgonen är vi bara två, (annars är vi tre) Men men, går nog bra.

Ska jobba och är shoppingsugen!

Jo, nu kliar det i fingarna på mig vill ja lova! Vill handla en massa nya kläder, parfymer, smycken! Men ska jobba eftermiddag, så det blir ingen shopping för min del. I alla fall inte idag! Om jag inte tar mig en tur till Erixon då...kan man ju få tag i nått snyggt! Och apoteket har en del roliga produkter! Kanske blir lite grumsshopping innan jobbet!
Lätt det var att fixa håret, kletade i lite lakrisvax, ruffsade till, färdigt! Tufft och snyggt, tycker jag i alla fall. Det är nysätersmarknad till lördagen, jobbar delad tur, men ska nog försöka klämma in det när jag är ledig i fyra timmar! Tycker det är en mysig marknad. Med kålsoppa och allt. Finns alltid någonting man kan köpa :D
I dag är ja så sugen på äppelkaka! Men nu är unnarveckan slut..(hade en sån när jag var på kusten) Blir alltid sugen på äppelkaka på hösten! Men men. Får ta att äta ett äpple som det är! Hälla på lite kanel. så kanske jag får känslan av äppelkaka!
Nej, nu blir det att åka in till Grums, och kolla om det finns något jag kan köpa! Ha en bra dag!


Nyfärgad!

Jo, jag har färgat håret igen. Nästan svart faktiskt! Tycker det är fint när man har kort hår med svart. Jag har precis sett den nya Wallander filmen "Tjuven". JÄTTEBRA! Se den. Nu ska jag sova snart. Har sovmorgon men skönt att lägga sig i "någorlunda" tid! Sov så gott!! För det tänker jag göra!

Nyklippt och nöjd!

Nu är jag riktigt korthårig! Och nöjd som bara dän! Ovant den första timmen men nu börjar jag vänja mig. Skrev i morse att ja skulle lägga ut bild, men hittar inte kabeln till telefon :( Ska jag vara ärlig har jag väl inte direkt letat jättmycket! Slöfock. Kul med ny frisyr faktiskt. Köpte ett vax som luktar lakris! Risken finns att jag stoppar det i munnen! Nej urs vad säger jag. Man kan ju inte äta vax! (eller?!) Rolig jag är.
Igår eftermiddag åkte jag in till Daniel och Therese med babygymet, Aliah verkade nöjd! Låg och kollade på alla bamsegrejjer! Sötisen!
I morgon jobbar jag kvällen, och ledig fredag! Funderar på att kanske gå på bio då, den nya Beckfilmen har ju kommit! Älskar svenska deckare! Både i filmform och bokform. Funderar på att åka till biblioteket nu och låna mig en bra bok. Gillar att krypa ner i soffan under regniga dagar med en bra bok, och en kopp te, Då mår jag fint!

Tidigt äre!

Oj vad det regnar!! Tur att man för skjuts till jobbet! Jo det stämmer ska iväg och jobba, slutar ett. Sen ska jag nästan raka vägen till frisörn! Undrar hur jag ska klippa mig?! Kanske kan be henne ta en skål och klippa runt om!  Nej, blir nog inte så lyckat.
Tänkte igår att jag skulle vara duktig och lägga mig tidigt, så kröp ner runt halv tio, somnade så gott. Men tror ni inte jag vaknade igen?!?! Jo då, halv elva slog jag upp ögonen. KLARVAKEN. Så gick det med det. Läste en stund och somnade runt tolv. Typiskt va? När jag äntligen tänkte lägga mig tidigt. Så nu sitter jag här trött som attan. Och inte piggare blir jag av att det är så mörkt ute.
Lägger in lite bilder i eftermiddag när jag är nyklippt! (Om jag är nöjd såklart!)


Svårt med en bra rubrik!

Jag har precis duschat, efter en dag på jobbet. Jobbar i morgon,tors,lör,sön. Nästa vecka har jag fått en tur än så länge, på söndag, delad tur. Hoppas att jag får lite mer!!
Babygymmet jag beställde till Aliah har kommit :D Kul att se hennes reaktion av alla färglada prylar! När vi satt och käka på kusten och hon satt i knät var nästan alltid siktet inställt på det färgladaste på bordet, tex juicepaket.
Jag har egentligen inte så mycket mer att skriva. Kanske skriver senare ikväll!

God middag!

Trött jag är idag då! Känns som jag ska somna hela tiden. Ska ta och titta på en bra film sen och bara slappa! Jag fick lite kort av Daniel från Lysekil, åh vad jag längtar tillbaka! Skulle lätt kunna tänka mig bosätta mig på västkusten, trivs så otroligt bra där.
Jag har beställt ett babygym till Aliah, jättefint! Med Bamse,en limegrön!, Tänkte först köpa en med mumin, men den  var inte lika fränt! Den jag beställde var som en lite miniö, full med bamsegrejjer!
Beställt tid för klippning, på onsdag, behövs verkligen, då det växt i nacken ser det ganska lustigt ut! Kort i luggen och långt i nacken! Tjusigt som bara attan!


Glad!!!!


Så fint! Sugen på att bada, men det var inte så vamt! Så hoppade över.


Jag poeserar vid minigolfbanan. Kom sist delad med Daniel :(


Så otroligt söt!!

Var det jag hade att bjuda på just nu. Kanske skriver lite mer senare idag, om jag gjort något som är intressant!

Hemma.

Då var man hemma igen då. Tråkigt, hade gärna stannat en vecka till, var så roligt!! Men men. Resan gick bra. Kände mig bara lite illamående. Har problem med åksjuka ja, men när jag var lten kunde vi kanppt åka till affären innan jag mådde illa, så det har blivit mycket bättre!
Tråkigt att packa upp allt var det. Men nu är det gjort :) I morgon är jag ledig, på tisdag drar det igång igen. Skönt att jobba igen, var två veckor senast, då jag blev sjuk veckan innan kusten.  

Nedan kommer veckan i bilder!!



Utsikten från stugan. Vi bodde i ett lika hus som de andra husen på bilden.


"Pappa, hur mycket du än kollar ut, kommer där inte stå någon traktor!"


Tröttsamt att vara på semester!



Therese!!


Jag och Emma på bryggan!!


Hahaha! Inga kommentarer!


Så fin bildkvalitet! (Johannas kamera)


Jag och Johanna!


Från Sebastian 18-års dag! Hör till med frukost på sängen!


Och den obligatoriska choklad kartongen!!

Kan komma lite mera bilder senare under veckan, när jag fått de som Daniel och Therese tog!
Ciao!

18 år!

Fyller min lillebror Sebastian idag! Stora grabben. Han har fått lite presenter i form av kläder, parfym och pengar. Få mera sen, Jag gav honom en dvd-spelareoch skärp. Han ska få en till present när vi kommer hem i morgon. Vi är kvar i Lysekil. Jag gick upp tidigt och blåste massor av ballonger som jag sen satte lite överallt! Tjusigt värre :)

Vad har hänt sen jag skrev sist då? Therese blev så sugen på hål i näsan när hon såg mitt, på onsdagen åkte vi in till Lyskil så tog hon med. Jättefint blev det! Passade super duper bra i det.
I torsdags kom Johanna och Emma till Lysekil!! JÄTTEKUL dag! Vi shoppade, sen åkte vi till stugan och käkade tårta. . Tog massa roliga kort på bryggan vid havet! Ska be Johanna skicka några så ni kan få se! Igår blev det en riktig slappar dag, åkte in till Lysekil (stugan vi är i ligger ca 1.5 mil från Lysekil) och köpte räkor. Blev frysta, färska kostar 239 kr/kg! Dyrt det. Och på kvällen körde jag lite tennis med Sebastian. (Ligger en bana ca 1 km från stugan)
Idag ska vi spela lite minigolf. Jag ska vinna!!! Eller i alla fall inte komma sist. Sen ska vi äta älgkött med potatis gratäng, och  sen marängsviss! Gottit! Sista kvällen idag. Varit en jättekul vecka! Nöjd till tusen.
Lägger in lite kort imorgon på veckan som varit!
Ciao!

Soligt!

Ja det är det verkligen! Underbart. Solen behövs. Blir piggare med en gång.
Ömmar lite lite i näsan idag. Men inget som jag inte överlever!! Idag blir det nog en sväng till havet. Mysigt. I morgon blir det antagligen en tur till Smögen, ett fint ställe det. Speciellt på sommaren. Hoppas ni får en fin dag med eller utan sol och hav!

Näsa,hand och shopping.

Ja nu är vi i Lysekil! Underbart. Kom redan i morse. Redan hunnit gå på stan en sväng. Shoppade byxor för 150 kr (!) och en klänning för 100 kr. Kallar jag kap! Halva rea priset.
Så har jag gjort en annan sak idag, nämligen piercat näsan! Ingen tjurring utan i näsvingen! Gjorde ont precis när hon "sköt" in smycket. Men gick över lika fort, men nu är det lite ömt, ungefär som jag skulle ha en finne. Fast mycket snyggare!! Så har jag och Therese gjort nagelförlängning! Skitsnyggt :) Här händer det mycket och det är bara måndag. Var ska detta sluta, med en tatuering över hela ryggen?! Nejdå, nu ska jag lugna mig ett par hekto, eller helst kilo. Lägger ut kort senare i veckan. Sov så gott!! Skriver i morgon :)

God Morgon

Ja idag är jag i alla fall lite bättre även om jag är tätt än och blit väldigt trött när jag anstränger mig. I morgon åker jag till Lysekil!  Skönt med lite miljöombyte och se annat än Grums ett tag! Hoppas det är mycket rea, som ifjol när jag shoppade som en tok! Vi gör alltid en kustenresa varje år. Förresten vill jag tipsa om ett bra klipp på youtube! Jag är inget Darin fan men hans Micheal Jackson medley från sommarkrysset är så bra!



Förlåt!

För den dåliga uppdateringen! Men har inte varit frisk på hela veckan. Har inte orkat koncentrera mig på att skriva föränn jag fått ont i huvudet. Jag är fortfarande inte bra men nu har huvudet blivit fri från värk i alla fall! Hade feberi igår och är jätteförkyld nu. Antagligen är det därför jag haft så ont i huvudet med, att det legat en förkylning och grott. För i måndags hade jag ont i halsen med men det försvann och sen hade jag "bara" ont i huvudet. Men nu är jag  förkyld, hemma från jobbet hela helgen med, inge kul. Men är man sjuk så är man.
Hoppas jag känner mig bättre på måndag för då ska vi till kusten! Något som varit planerat från i våras. Annars får jag ligga där och kurera mig! Kul blogg jag har haft denna vecka! Ena stunden skriver bara om sjukdomar, sen ingenting på flera dagar, och sen sjukdomar igen!
Ny dator har jag, beställde en från Tre. En Compaq (bärbar igen) med mobilt bredband. Positivt överaskad både av datorn och bredbandet!! Nu ska jag vila för är väldigt trött, sliter på kroppen att vara sjuk. 

Huvudvärk

Vaknade halv sex i morse av kraftig huvudvärk. Var som blixtrar framför ögonen. Tog en alvedon och gick och la mig igen, vaknade halv nio. Ringde jobbet och sa att jag blir hemma idag med. Hade nu så ont att tårarna sprutade. Ja så här har det varit hela dagen. Är det än. Får ont vad jag än gör, sover jag så vaknar jag av smärta, sitter jag gör det ont läser jag eller är vid datorn likaså. Mycket frustrerande, enda som hjälpt lite, lite är när jag drog ner rullgardinen, så levt i ett mörker idag. Hoppas det är över tills i morgon så jag orkar gå till jobbet, jobbar 14.00-21.30. Nej, nu är det dags för en ny alvedon. Skriver inget mer idag.
Hoppas ni har det bra i alla fall!!
Ciao, ciao

Lite mera bilder från helgen

Fick äntligen ordning på överföringen mellan telefonen och datorn! Så här kommer det lite mera bilder.


Jag hemma hos Johanna


Johanna!


Jag och Emma!


Ida!


Inne på nöjes!

Bilder från Mariebergskogen


De där speglarna är hur roliga som helst!!!


Emma, med Johannas systemkamera det var från den bilderna igår kom
från. Så bra bildkvalitet!!



Så söta!!!!


Som tyckte att jag inte var lika intressant!


Lika så denna!

Lite bättre

Konstigt, det var som i fredags när jag inte kände mig alls bra men på lördagen var jag bättre. Med facit ihand skulle jag inte gått ut, kände mig inte hundra under kvällen heller om jag ska vara ärlig. Nu känner jag mig bättre i alla fall. Som det känns nu orkar jag gå i morgon till jobbet, börjar 14.00. Jobbigt när man får dåligt samvete när man blir sjuk, tänker på att det inte finns folk att ringa ut osv, man ska ju inte ha det för man kan inte hjälpa att man blir sjuk men ändå.
Har legat hela dagen och sovit och kollat på film. Åska förut också, tycker det inte är något läskigt. Men har självklart respekt för den. Ikväll ska jag se Lotta på Liseberg, Paul Potts är där, jisses vilken pipa den mannen har! Kan titta på klippet på youtube flera gånger och får lika många rysningar på armen varje gång!
Morsning!

Sjuk.

Känner mig allt annat än frsik idag. Hemma från jobbet, ligger här med datorn på magen. Har ont i halsen och huvudet och känner mig allmänt dålig. Skriver nog inget mer idag. Ska sova.

De utlovade bilderna!


Jag och Emma som speglar oss lite!


Jag och Johanna hemma hos henne!



Ida Johanna och jag!


Jag är stark, ja lovar!


Kolla min hållning!

Vem är starkast?


Johanna när vi åt mat i solen! 


Ida spexar på!!

Här var det lite roliga bilder!


God drink och söta djur!

Nyss hemkommen från stan. Sov över hos Johanna. Det var kul igår måste jag säga! Även om jag fick ont i fossingarna! Typiskt mej att inte tänka praktisk!
Efter jag ätit jättegod mat hos Daniel och Therese, sminkade Therese mig och gjorde i ordning håret, (TACK så mycket, var jättenöjd hela kvällen!!!) Sen körde de mig till Johanna. Emma som förövrigt är Johannas tvillingsyster och Ida var redan där. Vi tog oss lite cider och Bailys medans vi gjorde oss klara, och lyssnade på Rolandz, vilket jag gick och nynnade på HELA kvällen! Kul. Sen gick vi in till Nöjesfabriken, så skönt att gå på kvällen när det är alldeles ljummet ute. När vi väl kom fram upptäckte vi bristen på folk! Drack en super god rosa drink! Söt och gossig. Träffade en av mina bästa kompisar från högstadiet Sabina som var där med sitt kompisgäng. Mycket kul!! Var så länge sen vi träffades. Vi bestämde att vi måste gå och fika någon dag till veckan! Sen skulle hennes gäng vidare till Glada Ankan så vi bestämde oss för att hänga på. Vid detta laget var mina fötter alldeles ömma. På Ankan var det desstu mer folk! Så varmt att man höll på att svettas ihjäl! Vi gick ut och jag hade så ont i fötterna så kunde knappt gå, Emma var så snäll att hon erbjöd mej att byta skor en stund vilket jag gladerligen tackade ja till! Kan säga att det var en av kvällens bästa höjdpunkter!
Sen vid 02.00 tog vi taxi hem och somnade runt tre.

Vaknade runt halv elva,vi bestämde oss för att köpa mat och åka till Mariebergskogen. Jag åt en jättegod sallad! Vi gick runt och kollade på alla söta djur! Grisarna var sötast. Vill ha en minigris! Sen när vi gått en stund åkte vi till bergvik och systrarna Berglund köpte sig varsin skitsnygg tröja!!! Jag nöjde mig med hårfärg i mörk brun, ska färga det sen. Ja det var typ min helg i korta drag! Lägger in kort sen.

Hos Daniel och Therese!

Är hos Daniel och Therese! Luktar gottigt i hela lägenheten!! Ska nämligen fylla på kistan innan jag åker till Johanna och sen utgång! Ska bli såå kul!! Var längesen jag var ute faktiskt, har blivit mer jobbande. Lägger ut lite bilder i morgon från kvällen!
Ciao!

Musik tips!


Shakiras nya låt She Wolf (La loba) Älskar den!

Bättre idag!

Japp, mycket bättre idag, inte ens spår av feber. Tror jag var överanstängd igår. Ikväll ska jag ut med Johanna och Ida, gamla klasskompisar från gymnasiet!! Kul! Ida har jag inte träffat sen studenten, 2 år sen med andra ord. Problemet är bara vad man ska ha på sig, tror det blir de nya jeansen och en tunika i mörk turkos. Men får se, lovar att lägga ut bilder från kvällen. 

Oj!

Nu har jag bytt stil för sista gången! Jag lovar, denna ska jag behålla. Tar ett tag innan man känner sig helt nöjd. Så lär man sig nya saker hela tiden, hur man ändrar bakgrundsfärg mm.
Jag vaknade för en sådär 15 min sen, sovit i typ tre timmar! Ändå är jag mycket trött nu med. Har fått ännu mer ont i halsen med. Kul. Har feber också, inte jättehög men räcker för att jag ska känna av den. Nu ska jag göra mig en räksallad och kolla på Vägen Ut som är på ettan nu. Den är jättebra!
Natti natti (hoppas jag känner mig piggare i morn, i så fall lägger jag ut ett recept på god lördagsmat!)

God eftermiddag

Sitter här och är jättetrött! Lika trött som jag var i morse faktiskt. Varmt det blivit då! Skönt. Men tror inte man är van så man blir tröttare. Förkyld har jag börjar blivit med, kliar i halsen och tätt i näsan. Roligt nu när man är ledig och allt. Men men. Funderar på att göra mig en iskall smoothie. Lovade häromdagen ett recept, men blev inte av att jag fick det till bloggen, fråga mig inte varför!

Nyttig och enkel smoothie


1 dl lättyoghurt naturell,
1 dl mjölk (max 1.5%)
1 dl valfria bär,
1 banan.


Jättegod och rekomenderas varmt! (Inte alltså att ni ska värma den men det fattar ni nog!)
Nu ska jag plöja igenom nått avsnitt av Varuhuset, som förövrigt är den bästa serien som visats. Christina Schollin är klockren som varuhuschefen Margaretan Öhman. 
Ciao på en stund!! 




God Morgon!

Jag är så tröööött! Ögonen går igen på mig. Börjar 7.00 om ni undrar vad jag gör uppe så här tidigt. Har kort dag till halv två så ska nog kunna hålla mig vaken. Hoppas det i alla fall!
Igår när jag kom hem från jobbet var jag trött även då, så därför blev det ingen blogg. Nu ser jag att klockan tickar iväg, dags att dra ut cykeln ur förrådet och trampa alla backar. Tur att jag har musiken i örat annars hade det blivit mycket tyngre! Helt tyst och backar,  nej tack!
Bloggar sen i eftermiddag!

Ombytlig

Ja nu har jag bytt stil på bloggen igen! Tyckte den andra var lite för mörk för min smak. Men nu ska ja försöka ha kvar denna stilen, annars lär ni bli alldeles vimsiga!
Nu ska jag passa på att umgås med Daniel och Aliah innan jag drar till jobbet.

Fina sommarbilder

God morgon! Solen skiner även idag, underbart! Jobbar kvällen, börjar 14.00. Så hinner med solen en stund i alla fall. Och Daniel och Aliah kommer snart så kanske ska locka med dem på en promenad. Jag tog som sagt kort igår när vi var vid hembygsgården som jag tänkte visa.



Så otroligt fint!



Njuter av solen strålar mot ryggen!


De enda som fick sig ett bad!


Nu ska jag äta lite frukost i solen. (Märker ni att det är någon som är glad över solen?!)

Minigolf...och "Bad"

Nej, jag vann inte minigolfen. Men fick hole in one! En gång.... Pappa vann som vanligt och mamma tvåa. Sen åkte vi en snabbsväng till hembygdsgården, världens finaste plats!! Badade ej. 19 grader i vattnet, lite dåligt för min smak! Men fötterna fick sig ett dop i alla fall!
Ska jobba i morgon, men börjar inte föränn 14.00 så får sovmorgon, skönt. Daniel och Aliah kommer hit vid 11 i morgon. Mysigt! Hinner träffa dem en stund. Lite bilder från idag lägger jag ut i morgon, alldeles för trött nu. 
God natt!!


 

Dålig förlorare och sol

Så har man jobbat klart för idag då. Gick bra. Fint väder det blivit! Nästan så man blir chockad. Får passa på att njuta ordentlig av varje solminut.
 Ska snart iväg till Vålberg och spela minigolf. Har en jättefin bana där. Jag tycker det är kul med minigolf, speciellt om jag vinner! Så det får jag se till att göra det! Kan vara en dålig förlorare faktiskt, jag är inte sån som blir alldeles vansinnig och slänger klubban omkring mig, men det kan bubbla lite irriterat inom mig. Löljigt egentligen. Vill inte visa det heller för då är det extra kul för den som vann.

Tänkte lägga ut ett recept på en jättegod bär smoothie sen. Som kan vara extra god om värmen håller i sig!
Ciao på en stund.

Tidig morgon

Vad trött jag är! Klockan är 06.00 så det är nog inte så konstigt. Ska snart trampa iväg på cykeln. I morgon har jag sovmorgon, vilket jag alltid välkomnar med öppen famn!
Jag skriver mer när jag kommer hem.

Kvällen

Har jag varit till Daniel och fam. Aliah "fyller" ju som sagt 3 månader, så jag hade köpt ett par jättemysiga tofflor med kor från Toys ur as varje gång hon rör på benen låter det som en skallra! Smart!

Jag blev bjuden på JÄTTE god fisk med curry gryta! Nyttig var den med! Wieee! Nedan visar jag kort från kvällen!  Ska upp tidigt och jobba. Börjar kl 7 och slutar 15:30...Så det är nog bäst att sova snart..
Känner att jag börjar bli förkyld igen (var dyngförkyld i Juni), men så länge jag inte har feber jobbar jag!! 
Ha det så bra! 


En stolt far, och en söt Aliah!


En stolt faster och en söt Aliah!


Spanar in djuren! Therese har gjort den. Duktig hon!

Mycket god mat!! Therese har även gjort den! Duktig den tjejen!

God dag!

Vad har jag gjort sen ja skrev då? Min storebror Daniel ringde när jag satt och åt frukost, alltid lika roligt att prata med honom, samma humor! Kan skratta i flera timmar. Han var påväg hem från jobbet, han har en underbar flickvän Therese och tillsammans har de ett underverk vid namn Aliah 3 månader idag faktiskt!. Så om jag nämner de namnen fler gånger vet ni vilka det är!

Varit  och hämtade ett paket från Halens. Innehåll bla en fin pyamas, skulle kunna gå i det jämt!! Och presenter till min lillebror Sebastian som fyller 18 år den 22 Augusti. Men kan ju inte avslöja det här! Ni får veta det efter den 22:e.


129 kr. Halens





Dagen utlovade outfit. Linne Bona Parte, byxorna är de från igår, och tröja är Sisters Point.
(Lägg märke till foten, ser ut som jag har halva tår!)

Precis vaknat...

Och vad var det jag fick se när jag drog upp rullgardinen?! Solen! Inte från en klarblå himmel kanske, men den var där i alla fall! Fast säkert att det mulnar på och regnet öser ner. Ingen ovanlighet. Nu ska jag äta lite frukost, och göra mig i ordning. Kanske att jag lägger ut en bild på dagens outfit sen!


Rotpytt med Kyckling


1 Port

1 Palsternacka
1 Bit rotselleri
1-2 Morötter
1 Liten lök
1 tsk olivolja
1 dl kokt eller grillad kycklingkött utan skinn ca 75 g
1 tsk kycklingfond el 1/2 buljongtärning
1/2 tsk paprikapulver
1/2 crm cayennepeppar
0.5 dl gröna ärtor

Skala och skär rotfrukterna i små tärningar. Skala  och skär löken i tunna klyftor. Fräs rotfrukterna i i oljan på svag värme, tills de blivit lite mjuka. Lägg sedan i lökklyftorna och fräs en liten stund till. Tillsätt kycklingköttet fonden och kryddorna. Blanda i de frysta ärterna och låt dem bli varma.
Smaklig smalmåltid!

Dagens fångst

Nej det handlar inte om någon slemmig fisk. Utan nya jeans!


Only 400 kr (ett kap!)
 
Så här nöjd är jag!


Var inne på Erixon i Grums. Och sprang på dessa fina jeans. Gillar den där modellen skarpt. Snart kommer det utlovade receptet!

Jag



Här är jag. Fick äntligen ordning på hur man överför bilder från telefon. Läsa instruktionsboken är bra.

God Morgon!

Eller, morgon är det kanske inte. Har suttit ett tag med telefonen och försökt få in bilder i datorn, lyckades väl sådär. För kabeln till kameran är borta. Så måste få in bilderna genom telefonen. Oteknisk? Jag?
Idag blir det nog ganska lugnt, är helt trött i hela kroppen, ont överallt. Sliter verkligen på kroppen att jobba inom vården.

För er som inte vet försöker jag leva sunt, har inte ätit onyttigt på ett halvår!! Gått ner 10 kilo. Tänkte lägga in lite "smal recept" sen. Man måste inte leva tråkigt för man tänker på vad man äter, ja lovar!  Finns massor av roliga recept som smakar minst lika bra som en fet och drypande pizza.
Skriver mer sen!

Lite smått

Vaf har jag gjort idag då? Jo som många andra dagar denna sommar har jag tillbringat på jobbet. När vädret har varit så här gör det faktiskt inget.
Nu är jag ledig två dagar vilket jag måste erkänna är skönt med eller utan regn. Ska nog försöka att åka in till stan och shoppa lite, något jag gillar ganska mycket får jag lov att erkänna! Helst kläder, men andra små saker gå bra med!! Bara kortet få gå varmt är ja nöjd! Nej då, så farligt är det inte!
Nej något mer bloggande blir det icke idag, men kanske det dyker upp en bild så ni får se den som skriver!

Larn Korn

Jaha, då har man börjat blogga!

Och vem är då denna person som helt plötsligt börjat blogga?! Annika heter jag, 21 år bor i grums och är undersköterska, singel. Jobbar just nu på ett äldreboende, som jag trivs bra med. Nu låter detta som en kontakt annons! Inte riktigt meningen kanske. Detta var mest för att ni skulle veta lite vem jag är om ni råka snubbla in på denna blogg igen! Nu ska jag bara lära mig hur detta funkar!

Annika

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0