Flickan som lekte med elden.

Sitter hemma hos Daniel och Therese. Jag och Therse ju på bio i eftermiddag. Åh så bra! Spännande som attan, jag biter aldrig på naglarna, men kom på mig flera gånger att jag satt där och bet. Den får helt klart 5/5 i betyg av mig. Ska åka hem med 21.20 bussen. Får lite tid med Aliah med när jag är i stan. Hon är ju för go! Hon äter nu, så jag passar på att blogga lite. Shoppade lite förut med, men inte till mig själv denna gång utan till Aliah, en jättesöt klänning med komönster i svart och vitt, till det röda kalasbyxor! Jättefint. Bägge från Åhlens.
Skriver nog inte något mera idag, kommer hem vid 22. Ska jobba i morgon men börjar inte föränn 15.30.

Mera shopping blev det ja...

Nyss hemkommen från stan och har spenderat ännu mera pengar! Fick tag i ett par svarta jeans i stuprörsmodell, och tre toppar. Köpte två fina leksaker till Aliah som hon kan ha när hon kommer på besök! Mycket folk i stan var det verkligen, men dock inte så konstigt med tanke på att det är lönehelg.
 Nu ska jag fika lite!

Jacka och skor

När jag kom till jobbet, döm av min förvåning var jag pigg!! Jag brukar ju inte vara pigg när jag "cyklat" vägen till jobbet. Hela dagen på jobbet flöt på bra. Efter jobbet åkte jag till Erixon..spenderade 1200 kr.. Jackan var kvar! Så nu hänger den i garderoben och väntar på minus grader. Nejdå, kan nog använda den ändå. Inte så jätte tjock. Åkte sedan till ÖB. Och där köpte jag skor. Jag har massor, men konstigt nog inte några riktiga promenadskor. Så det blev ett par Reebok.  Tror faktiskt jag kan ha dem länge! Och inne på själva ÖB köpte jag en tesil som ser ut som en jordgubbe, gjord av silikon. Jättefrän! Ska lägga ut kort på mina köp men icke nu då det vankas IDOL! Idag har jag min ätar dag, alltså jag äter alla andra dagar med, men idag är det fritt fram med godis. Så sitter här med världens godispåse! Mums!
Nej nu, IDOL.

Levande död

Här sitter jag. Levande död. Fattar inte hur jag ska orka jobba ända till 15. Kommer säkert somna stående. Som en häst. Vad är det för dag idag då?! Jo FREDAG och LÖNDAG! Idag blir det shopping efter jobbet vill jag lova! Har spanat in en jacka på Erixon, som idag ska bli min. Om ingen köpt den före mig då vill säga. Då blir jag ARG. Den är grå och fin. Även fått syn på en scarf i turkos som nog också bli min idag. Så detta kanske håller mig vaken.

Vad ska jag göra på min lediga helg då? I morgon blir det shopping i stan. På söndag ska jag faktiskt på bio! "Flickan som lekte med elden" Hoppas den är lika bra som alla säger! Tyckte "Män som hatar kvinnor" var skitbra! Så den har lite att leva upp till. Nu är det dags att cykla upp till jobbet. Cyklar lite tidigare idag så jag kan ta det lugnt. Varva cyklande med gåing. Orkar inte vara hurtig idag och cykla upp för backarna.

Skriver mer i eftermiddag, om jag inte har somnat.


Kändisdjungeln...

Nix, det blev ingen bakning igår. Jag gick en lång och härlig promenad med vovvarna i stället. Riktigt härligt, men vi gick fort, så både jag och hundarna var trötta när vi kom hem! Kollade på idol, fortfarande hänger mina favissar kvar. Glad var jag att han Nils åkte ur, tyckte han flamsade bort sin chans. Jobbig. Ikväll jobbar jag ju så missar dagens avsnitt men ska banda alltihop! Skrev förra veckan att jag inte inte skulle följa "Kändisdjungeln", men ack så fel jag hade om mig själv! Tittar jag slaviskt varje kväll! Tycker det är ett skönt gäng de samlat ihop. Speciellt de som är kvar. Jag hejar på Karl-Petter! Så skön. Man blir stolt över att vara värmlänning! Så det blir bandat även det! Ska upp tidigt i morgon och jobba dagen, så kollar nog inte på det inspelade i kväll. Nu ska jag göra mig i ordning!


Idol och brytbröd

Lade mig ner efter promenaden med vovvarna här i eftermiddag och kollade på en film. Somnade och vaknade nu! Var så trött. Men nu är jag piggare igen som tur är. Funderar på att baka matbröd. Blir nog i så fall "fiberika brytbröd", de är så goda! Och ett glas nypressad apelsinjuice! Mums! Vad hungrig jag blev!

Ikväll är det idol. Igår gick de som jag har som favoriter vidare till nästa rond i alla fall. Hoppas det fortsätter så! Tänk om jag hade hade haft sångröst, då hade jag ställt upp direkt! Kan man ju tydligen göra ändå. Om man vill bli sågad inför hela svenska folket. Inget jag känner så värst mycket för!

Nu blir det bakning!

städa var det ja...

Igår var ju Daniel och Aliah här! Underbar den där tösen! Hon tittade på mig med sina mörka ögon och fyrade av världens skratt! Sånt värmer en fasters hjärta!
Idag måste jag verkligen städa i garderoben, allt trillar ut direkt jag öppnar den, och så hittar jag ingenting heller. Det går bra med "bantningen" förresten. Har inte varit sugen på godis alls! Känns inte som jag har haft något uppehåll. I morgon ska jag jobba kvällen, och på fredag jobbar jag dagen.  Vad jag vet är jag ledig helgen, men är tillgänglig så man vet aldrig om man får jobba! Annars blir det nog en tur till stan, ska köpa en vinterjacka. Tror jag ska satsa på en kappmodell faktiskt. Köpte en ny jacka förra året som jag kan ha när jag går ut med hundarna och så. Nu ska jag hoppa in i duschen! Förresten min kompis Johanna har skaffat sig en blogg! Gå gärna in och kolla!! 
http://ingenordning.devote.se/ 


Nygammal stil på bloggen

Tror ni att jag har städat och varit duktig? Eh nej. Jag ville göra om bloggstilen, men blev så att jag tog den stilen jag hade när jag började blogga. Bytte ju till vit bakgrund då jag ville ha ljusare på sommaren. Men nu är det ju höst så nu är det mörkt igen!

En shopaholics bekännelser

Handlingen var följande:
Becky lever ett glamoröst liv i New York och hennes högsta önskan är att arbeta på en trendig modetidning. När hon får jobb som ekonomiskribent på en finanstidning inom samma förlag ser hon sin chans att få in en fot i branschen. Det blir dock inte riktigt som hon tänkt sig. Hennes spalt "Flickan med den gröna scarfen" blir en oväntad succé och själv blir Becky kär i sin snygge chef, arbetsnarkomanen Luke (Hugh Dancy). Men Becky bär på en hemlighet som hon till varje pris måste dölja vilket leder till oanade komplikationer

Får i betyg 4/5 av mig.
Tycker den var jättebra!


Idag kommer Daniel och Aliah hit! Jättekul! Innan dess måste jag ta tag i min garderobstädning. Inte fullt så roligt men väldigt nödvändigt. Har tänkt att ta med hundarna på en långpromendad med. Så dags att sätta fart att göra mig i ordning, jag struttar fortfarande runt i pymasen! Klockan är snart ett, ja säger då det.

Måndag

Var det dags för en ny vecka. Veckorna bara rusar iväg! Snart inne i oktober. Går så fort så man knappt hänger med.
Idag har jag inte gjort många knop. Mest slappat. Skulle egentligen städat garderoben, massor av kläder jag inte använder. Blir så när jag tröttnar på ett klädesplagg så fort. Köpa nytt är ju så kul!! 
Har inte kännt mig så trött idag, tror det är kosten. Men har ont i kroppen idag, känns som jag sprungit ett martonlopp eller något. Helt bra kan det ju aldrig vara! Är man inte trött, så har man ont någonstans!

Förresten vill tipsa om en bra nattcreme jag använder; Oriflame Skindividual. Jättegod doft och man känner sig så fräsch. För de som inte vet säljer jag Oriflame produkter, så säg bara till om ni vill köpa något!
Fick man med lite reklam med! Nu ska jag se "En shopaholics bekännelser". Var och hyrde den förut, velat sett den sen den gick på bio, men det har inte blivit så. Men nu ska det bli av! Passande film för mig måste jag ju säga!


                                                           


Regn och regnbågslax

Oj vad det regnar! Känns som man fått nog av det med tanke på sommaren som var.
 Precis avnjutigt en god middag i form av regnbågslax och grönsaker. Jättegott!!! Älskar lax. Godaste fisken får jag nog lov att säga.
Gick bra att jobba. Har ont i axlarna bara. Nästa gång jag jobbar är ju fredag dag. Vad jag vet alltså. Snart är det top model, är roligt att följa faktiskt. Alltid någon knäppgök man kan störa sig på!! Idag ska de tydligen stylas om och få en ny frisyr, brukar alltid bli sura miner hos någon, som inte är nöjd över håret. Hallå?! Det växer ju ut igen! Inget att sura över!!

Goder bantarmorgon!

Har bara ett ord att säga. Trött. Jag har bestämt mig, nu är sötebrödsdagarna slut igen. Pratar såklart om bantningen. Dags för den igen! Farväl du goda pizza! Jag tror ärligt att jag kommer bli piggare igen. Tror jag har varit så trött på sistonde för att jag ätit helt fel. Herregud jag klarade det ju förra gången, ett halv år dessutom. Så detta ska nog gå bra! Måste det göra. Har karaktär faktiskt.
Ska man jobba idag då, ända till 17. Nu är klockan "mycket" dags att pysa.

söta bilder
Tycker denna bild beskriver mycket om mig!

Dålig på rubriker!

Så har man precis käkat lite. Jobbade kvällen. Gick bra. Lugnt. Ska jobba förmiddag imorgon. Jag har bara en tur nästa vecka, på fredag. Hoppas verkligen det kan bli lite mera! Skulle vara roligt om man kunde få jobba så mycket att man får ekonomi att flytta hemifrån. Få ett eget place. Helst en bostadsrätt så man kan få göra om den precis som man vill ha den!
Nu ska jag slänga in en gammal film och slötitta tills ja somnar! Klockan ringer halv sex. Hoppas Rasmus ( min hund) kan knipa truten i natt! Stog och morrade och skällde halva natten. Men min andra hund reagerade inte ett dugg, så antagligen var det inget. Annars skulle jag trott att det var något skumt ljud ute, för då reagerar alltid båda.

God natt!












Lördag

När man var liten var denna dagen helig, med veckopeng och lördagsgodis. Svårt att välja där i godishyllan vilket godis man skulle köpa. När man jobbar så som en annan gör alltså som timvik är detta en dag man ofta får jobba. Min 4:e helg i rad nu. Men gör ingenting. Man får passa på! Nu blir det duschen, så jag vaknar till ordentligt!

Powerwalk.

Japp tog mig en så kallad sådan förut. Jag och vovvarna. Så visst några kisspauser blir det ju efter vägen. Men det var skönt att röra på mig lite! Och vet ni vad?! Jag är inte alls lika trött nu!
Kollade lite på idol när jag kom hem, säger bara ERIK GRÖNWALL! Han var ju skiiit bra! Sneglar lite på "kändisdjungeln" nu när jag sitter här och bloggar. Skulle ALDRIG klara det som hon exet till Mr Borg gjorde. Instängd i en glaskista med massa ormar, kackerlackor och vatten, då ja har fobi mot ormar. Men hon klarade 10 min (full tid) Imponerande, då hon verkar vara en tjej som man inte trodde skulle klara det. Men jag vet inte vad jag tycker om programmet, första gången ja kollade på det tänkte jag fejk! "De sitter säkert i en studio" men det ser riktigt ut nu när man fått sett lite mer i omgivningen. Skit samma. Ska ändå inte följa denna serie slaviskt. Så för mig får de gärna sitta i en studio!
Förresten är jag nöjd med håret, blev en härlig effekt. Inte ljusa slingor utan mer röda/kopparfärgade. Vad jag håller på med håret! Tycker det är skitkul! En dröm jag har är att bli frisör. Men det är ganska så dyrt, då det ofta är privatiserade skolor man får gå på. Så det får nog bara bli en dröm. Och drömmar ska man ju ha!! Nej nu ska jag krypa under en varm filt, fryser!!!

Dålig på att uppdatera

Ja det är jag verkligen. Har inte bloggat på över en vecka. Vad har hänt sen sist då? Jo ja blev sjuk igen, skulle ha jobbat i måndags men hade för ONT i halsen och har som varigt i halsen fortfarande, väldigt fräscht. Men har tagit halsprov och det är inte halsfluss i alla fall. Antagligen att jag har nån jävla förkylning i kroppen. Trött är ja HELA tiden också. Kan sova och vakna allt annat än utvilad. Men tog prover för inte så länge sen och de visade bra resultat så får väl tro på det då. Ska jobba hela helgen. Kvällen i morgon och dagen på söndag. Sitter med slingor i huvudet nu. Måste "pigga" upp färgen lite. Och så syns inte utväxten lika bra om man har slingor. Får nog börja med nån aktivitet snart, så ja överlever det stundande höstmörkret! Är så tråkigt när det blir ljust så tidigt. Nån som har något förslag på något roligt att göra? Måste skölja ur färgen nu, så jag inte blir hårlös!

Börjat brodera...

Jo jag vet, oftast en syssla för 60+ men ja tycker det är skitkul faktiskt! Jag var inne på en affär här i Grums som heter Sagoboden, valde att göra en duk med blommor i rosa och rött.
Annars har jag inte gjort något så väldigt spännande. Det onda i halsen har tyvärr inte gett upp. Men lär väl göra det någon gång! I morgon verkar det som Daniel och Aliah kommer hit!! Kul! :D
Nej nu blir det en deg. Ja vet, har inte börjat "banta" igen :( Orkar helt enkelt inte! Allt är ju såå gott! Men ska inte vråläta onyttigheter heller! Lagom är ju bäst.

Grattis Daniel 24 år!

Idag fyller min storebror 24 år! Han hade kalas i lördags, de bjöd på såå god marängtårta!! Therese hade även bakat JÄTTE goda kakor! Jag gav honom en svart skjorta och en rödsvart slips.
Igår jobbade jag, delad tur. Gick bra, men var så trött! I morse när jag vaknade hade jag grymt ont i halsen och har det än. Idag ska jag bara slöa hela dagen. Daniel är här nu, så ska fråga om vi kan mölja igenom ett avsnitt Albert och Herbert! Skriver mer i eftermiddag.

 


Mera smink...

Idag har jag jobbat. 7-13. När klockan ringde halv sex i morse, var det första jag tänkte "nämen , varför har jag ställt den, jag är ju ledig"! Ja du, tur att jag inte stängde av den och gick och la mig igen, utan samlade tankarna och fattade! Nästa gång jag jobbar är på söndag, delad tur. Sen nästa vecka jobbar jag vad jag hitills vet tors,lör och sön. Skönt när man vet lite.
Var efter jobbet till Säffle en sväng. Gick in i en affär som heter "HOBBY" Köpte två smyckes satser. Så nu ska jag sätta igång och göra egna smycken! Gick även in på affection och köpte en necessär, och massor av smink! Spenderade 650 kr! Så denna vecka har jag köpte smink för en tusen lapp...Men var dags och rusta upp sminket! Nu lär det dröja innan jag köper det igen...Tror jag...
I morgon ska jag på kalas till Daniel. Mysigt! Avslöjar i morgon vad jag köpt!
Nu promenad med hundarna, inte för jag känner för det värst mycket, blåser och är kallt... 
Så är det att ha hund!



Vån 3 Karlstad....

Oj vad dålig jag har varit på uppdatera! Har helt enkelt inte kommit mig för.  
Igår jobbade jag, det kom en man dit som sålde arbetskläder. Hittade två färglada arbetstunikor. Så nu syns jag! På kvällen tittade Daniel med fam hit. Alltid lika trevligt!! Tess noppade ögonbrynen på mig och jag kände mig fräsch efter! Känns som när man varit hos frisören.
Idag på förmiddagen slappade jag, men i eftermiddags åkte jag in till stan, tog bussen...När jag klev in i den rätt så fulla bussen, och ska säga "Ungdom Karlstad" som man vanligtvis säger, kom det istället; Vån 3 Karlstad! Han tittade på mig som jag inte var riktigt klok!! Säger alltid Vån 3 Annika, när jag svarar i telefonen på jobbet. Herregud, pinsamt. Men verkade faktiskt inte som någon annan hörde. Man kan verkligen hoppas!
Träffade Josefine och Johanna i stan! Vi åt god mat och shoppade. Jag spenderade 400 kr inne på Make up store.. Två ögonskuggor, en nästan vit, och en brunaktig. Fick där även tag i en ögonbrynspenna. Köpte fyra vackra coktailglas inne på Indiska till pappa. Han samlar på alla sortes glas, så man vet verkligen vad man ska köpa till honom!
Nu ska jag kolla lite på tvn. I morgon jobbar jag 13.30-21.00. Skulle egentligen ha börjat 15, men de ringde förut och frågade om kunde komma tidigare. Och det är klart jag kunde och ville! Få en och en halv timme extra tackar man ju inte nej tack till! Har faktiskt fått ytterligare lite turer, näst nästa helg!! Gött! Nej nu skriver jag inte mer idag!
Sov så gott!

RSS 2.0